Innehav

Vi minskar risken i investeringarna genom att sträva efter en diversifierad portföljsammansättning samt genom att investera i bolag som har bevisat sin affärsmodell. Vårt mål är att bygga upp en portfölj bestående av 15-20 portföljbolag. 

Appspotr

Appspotr erbjuder en plattform som möjliggör utveckling och publicering av professionella appar. Verktyget används av återförsäljare och partners som genom Appspotr plattformen effektivt kan skräddarsy appar åt företag och organisationer. Version 3.0 av plattformen är nu lanserad. Appspotr är noterat på Spotlight. CapSek investerade första gången 2018. CapSek äger ca 6% i bolaget.

Glase Fintech

Glase Fintech har rättigheterna till en mobil betalningstjänst som möjliggör mobila betalningar i butik samt även hanterar digitala kvitton, kampanjerbjudanden och banköverföringar. Glase Fintechs teknik samt dotterbolag såldes under 2019 till en norsk aktör. CapSek investerade första gången 2018. CapSek äger ca 4% i bolaget.

Hoodin 

Hoodins plattform möjliggör mediabevakning åt företag och organisationer som annars inte är möjlig i dagens mångfacetterade mediesamhälle. Hoodins molnbaserade SaaS-plattform automatiserar hela processen från bevakning och hantering av digitalt innehåll från ett stort antal datakällor, såsom  databaser, hemsidor, sociala medier. Hoodin är noterat på Spotlight. CapSek investerade första gången 2018. CapSek äger ca 8% i bolaget.

PubQ

PubQ erbjuder ny typ av kassasystem för restaurangbranschen i appformat. I appen kan kroggäster sköta både beställningar och betalningar digitalt, oavsett om de beställer take away eller sitter i restaurangen. Med PubQ:s app får restaurangerna även tillgång till ett lojalitetsprogram, ett bordsbokningssystem och möjligheter till marknadsföring. CapSek gjorde sin första investering 2020. CapSek äger ca 1% i bolaget.

Vi är intresserade av nya spännande tillväxtbolag

Vi har en förkärlek för techbolag verksamma inom Software as a Service, Internet of Things, Gaming och Artificiell Intelligens.