fbpx

Infoträff & Invigning | Entreprenörsutbildning | Affärsängelsutbildning

Infoträffar med CapSek och E-Go Esports samt invigning av nya kontoret 21 februari.   

Onsdag 21 februari 2024 publicerar CapSek sin bokslutskommuniké för helåret 2023. Onsdag 21 februari med start klockan 17 är du välkommen att delta (fysiskt eller via länk) på infoträffar med CapSeks vd Henrik Jerner samt E-Go Esports grundare och vd Viktor Maisey. Efter presentationerna öppnar baren och CapSek bjuder på snacks och dryck. Vi är på CapSeks nya kontor på Vallgatan 25 i Göteborg så eventet blir samtidigt en “pilsnerträff” och invigning av de nya lokalerna.

På mötet berättar Henrik också om pågående aktiviteter i CapSek och portföljbolagen. Viktor berättar om E-go:s plattform för e-sportsanvändare och var bolaget står idag och framtidsplaner. Henrik och Viktor intervjuas av Emergers Johan Widmark. Det ges även möjlighet att ställa frågor under mötena. Därefter blir det nätverkande, mingel, snacks och dryck i de nya lokalerna (lokalerna är ett “co-working space” där företag kan hyra arbetsplats av CapSek).

Hålltider:

  • 17:00 – cirka 17:45 Henrik och CapSek
  • 17:45 – cirka 18:30 Viktor och E-Go
  • 18:30 – cirka kl 21 Mingel och nätverkande

Vi ses på Vallgatan 25 i Göteborg med start kl 17!

För att planera sittning och inköp vill vi gärna att du anmäler dig till  info@capsek.se. Ange i anmälan om du avser delta fysiskt eller via länk. Vi skickar ut länk efter att du anmält dig. Deltar du via länk behöver du ge dig tillkänna i samtalet. Välkommen!


Välkommen att anmäla dig till entreprenörsutbildning – Hur tar jag in riskkapital för att växa?

Välkommen till 2 dagars föreläsning och workshop som varvar teori med praktik i hur du framgångsrikt söker ägarkapital. Har du just startat ett bolag och behöver kapital? Eller är du i tillväxtfas? Du kanske står inför en investering i bolaget? I samband med detta kanske du funderar på att ta in externt kapital. Men hur går det till? Vad ska man tänka på? Vilka fällor kan man falla i? Vilken typ av riskkapital är bra i just min fas?

Konceptet är utformat för att hjälpa dig att få en klar förståelse för de nödvändiga villkoren som krävs för att attrahera ägarkapital till ditt företag. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med investerare eller inte, så är dessa dagar perfekta för dig som är entreprenör och intresserad av att dra till dig ägarkapital till ditt företag. Vi kommer att guida dig genom hela processen och ge dig ovärderliga insikter om vad som förväntas av dig som entreprenör när du söker ägarkapital, såväl nationellt som internationellt.

Under de två dagarna kommer du att få en djupare förståelse för företagsvärdering och utvärdering av olika exitstrategier. Vi har skapat ett koncept som kombinerar teori med praktiska tillämpningar. Vi uppmuntrar aktivt till att dela dina egna tankar och erfarenheter, samtidigt som vi tillämpar den kunskap vi förvärvar genom verkliga fallstudier.

  • När? 14-15 februari
  • Var? Hotell Kust Piteå
  • Kostnad: Aktiviteten är kostnadsfri att delta på och bekostas av Invest in Norrbotten via strukturfondsprojektet Hållbara Investeringar.

Läs mer och anmäl dig här https://capsek.se/capseks-utbildningar/?#entpreprenorsutbildning


Välkommen att anmäla dig till executive affärsängelsutbildning – Hur investerar jag i onoterade bolag?

Välkommen till 2 dagars föreläsning och workshop som varvar teori med praktik i hur du framgångsrikt investerar i onoterade bolag. Utbildningen vänder sig till dig som idag är verksam som affärsängel och investerar i onoterade tillväxtbolag och startups. Utbildningen är också en möjlighet för dig som ännu inte har investerat i denna typ av företag men som är intresserad av att göra det.

Utbildningen ger dig en större kunskap om vad som förväntas av dig som affärsängel. Den ger dig också större kunskap om hur värdering av företag går till, utvärdering av olika objekt, exitstrategier mm. Utbildningen innebär också ett nätverk av andra med samma vilja och ambition och öppnar möjligheter för saminvesteringar.

Kursen genomförs med en stor blandning av teori och praktiska tillämpningar. Som deltagare behöver du delta med med både tankar och erfarenheter. Vi kommer praktisera våra nyvunna kunskaper på verkliga case. För att få ditt diplom behöver du genomgå ett sluttest på nätet.

Efter genomförd utbildning erbjuds deltagarna mot en årlig avgift bli medlemmar i en executive affärsängelsgrupp med regelbundna träffar.

  • När? 26-27 mars
  • Var? CapSeks lokaler i centrala Göteborg
  • Kostnad: 12000 kr
  • Endast 10 platser

Läs mer och anmäl dig här https://capsek.se/capseks-utbildningar/?#executive_affarsangelutbildning