fbpx

CapSek släpper rapport om de 50 mest intressanta techbolagen utanför Stockholmsregionen 2023

Efter Northern CapSek Ventures ABs (“CapSek” eller “Bolaget”) lyckosamma etablering i Region Norr tidigare under 2023 presenterar CapSek nu rapporten 50 mest intressanta techbolagen utanför Stockholm 2023, i segmentet startup- och scaleup-fas. Rapporten ger en inblick i de bolag och områden där CapSeks ser störst potential just nu, men syftar också till att lyfta fram dessa bolag till ett bredare community av investerare.

Som en följ av CapSeks etablering i Region Norr, med ett lokalt kontor i Piteå, har CapSek valt att ta fram en rapport över de 50 mest intressanta techbolagen utanför Stockholmsregionen, sett ur ett investerarperspektiv, i segmentet startup- och scaleup-fas.

Dessa 50 bolag kan betraktas som en topplista där CapSeks ser störst potential med hänsyn till bland annat fas, ekonomisk utveckling och innovationshöjd. Den gemensamma nämnaren är att det är techbolag med beprövade och skalbara affärsmodeller. I övrigt så är bolagen på listan verksamma inom vitt spridda branscher som blockkedjeteknik, elektrifiering, gruv- och rymdnäring och Fintech, för att nämna några områden.

  • Vi har ordentligt momentum i CapSek just nu, med mycket som händer både i Region Norr men också i övriga Sverige. Med denna rapport vill vi bjuda in investerare och andra intresserade att få en djupare inblick i hur vi tänker och arbetar, men också för att hjälpa de här bolagen nå ut och upp på radarn hos ett bredare community av investerare, säger Henrik Jerner, vd på CapSek.

Läs rapporten i sin helhet här:
https://capsek.se/wp-content/uploads/2023/10/CapSek_De_50_mest_intressanta_2023.pdf