fbpx

Appspotr ingår avtal med partners i Slovenien, Sydafrika och Spanien

Appspotr ingår avtal med partners i Slovenien, Sydafrika och Spanien

Appspotr ingår avtal med tre nya partners; det är Pappiga som blir första partnern på slovenska marknaden, Decstar som blir första partnern på sydafrikanska marknaden samt RexUniversal vilket utökar partnernätverket i Appspotr 3 med en lokal partner på den spanska marknaden.

Pappiga är en digital byrå som specialiserat sig på utveckling av mobila appar till företag och organisationer i hela Slovenien. Decstar är en digital byrå som specialiserat sig på utveckling av mobila appar till företag och organisationer i hela Sydafrika. RexUniversal, är en IT, affärs- och marknadsföringsbyrå i Spanien som levererar olika typer av digitala tjänster, bland annat utveckling av appar. I sin kundportfölj har man bland annat kända bolag som Champions League, GSK, Microsoft, Warner Brothers för att nämna några.

Appspotrs partnernätverk är fram tills nu etablerat i sju länder: Sverige, Norge, Storbritannien, Sri Lanka, Spanien, Sydafrika och Slovenien. Av konkurrensskäl kommenteras inte de specifika avtalen i övrigt. För tillfället anses inte de enskilda affärerna vara av väsentligt finansiellt värde.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne angående avtalet med RexUniversal i Spanien:
– Vi välkomnar RexUniversal till vårt nätverk och gläds åt att vi får en stark digitalbyrå som partner i Spanien. Den spanska marknaden är stor och här växer digitaliseringen lika mycket som i alla andra länder. Vi har ett högt intresse nu från partners. Jag förstår detta. Vi erbjuder möjligheten att leverera appar med låg utvecklingskostnad per app utan överraskningar eller teknisk skuld. Och om det är en eller tusentals användare i appen spelar ingen roll, då vi tar inte betalt per användare. Detta skapar frihet att vara kreativ och en prisplan som passar våra partners behov.

Appspotrs säljorganisation bearbetar kunder (direktkunder och samarbetspartners) som har ett minsta potentiellt framtida värde i Appspotr på 100 000 SEK i årligt återkommande licensintäkter (ARR*) i plattformen.

*Annual Recurring Revenue

Fler nyheter från Appspotr:
https://www.spotlightstockmarket.com/sv/bolag/irabout?InstrumentId=XSAT01001701

För ytterligare information kontakta:
Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)
Mobil: +46 701 46 61 89
E-post: patric@appspotr.com

Om Appspotr
Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.